Helena Botella - undefined
246
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-246,page-child,parent-pageid-169,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Helena Botella

Helena Botella, soprano

Helena-Botella-Daurada-Festival

Helena Botella

Soprano

Nascuda l’any 1992 a Vila-seca (Tarragona) va començar a curçar els estudis de Violí amb el professor Josep Maria Ferrando i Cant amb la professora Alba Rosa Forasté i Ma Teresa Garrigosa al Conservatori Professional de Música de Vila-seca fins obtenir el Grau Professional d’amdós especialitats. També va ser premiada amb el Premi d’Honor en l’especialitat de Cant. Ha format part com a cantant i solista de grups vocals com el Cor Sant Esteve, l’Ensemble O Vos Omnes, el Cor Mixt de Vila-seca, gira del cor de noies d’Ochsenhausen(Alemanya), el Cor Lieder Camera, etc.

Ha realitzat cursos de cant amb el professor Kurt Witmart, Ofèlia Sala, Barbara Hannigan, Enedina Lloris, Mercè Mestre, entre d’altres. Va rebre classes amb la professora Martina Hennig i Annette Linke durant la seva estada a Alemanya.
És graduada en Història de l’Art per la Universitat Rovira i Virgili.